Vorming en toerusting

De commissie Vorming en Toerusting informeert de gemeente over activiteiten tijdens het seizoen. Hierbij gaat het bijvoorbeeld om Bijbelkringen, lezingen, speciale wandeltochten en groepen rond een bepaald thema.
De informatie vindt u, zodra deze beschikbaar is, in het kerkblad 'VOORal' en op deze plek op de website. Ook worden de data van activiteiten vermeld in de agenda.

Enkele activiteiten die ieder seizoen terugkeren:

Leerhuis met ds. Hein de Bie
De groep komt om 19.30 uur bij elkaar in De Voorde en maakt gezamenlijk een rooster voor de avonden
Contactpersoon:
Lineke van Ruller, 0575-553635. Zij kan u vertellen wanneer de eerstvolgende leerhuisavond wordt gehouden. De avonden staan ook in de agenda op deze site.

Bijbels Koken
Een groep gemeenteleden neemt deel aan een serie van vier avonden rond het thema ‘Bijbels Koken’. Op dit moment zijn er twee groepen. Teams van telkens twee koks maakten zeer uiteenlopende maaltijden klaar, meestal rond christelijke en joodse feestdagen. Een voorbeeld was het thema ‘Joods Nieuwjaar’. De gerechten waren gebaseerd op de maaltijden die betrekking hadden op het Joodse Nieuwjaar. Er zijn thema´s genoeg om heerlijke gerechten op tafel te zetten en te genieten van een goed en vaak vrolijk gesprek. Iedere avond is weer een feest. Serieuze gesprekken, vrolijke verhalen en smullen van de gerechten wisselen elkaar af. Voor ieder seizoen worden opnieuw gemeenteleden uit alle kerken in Vorden uitgenodigd. Het zou leuk zijn om een extra groep te starten om elkaar op culinaire wijze te ontmoeten en elkaar te inspireren.
Contactpersoon: 
Jan Rigterink, 0575-552933, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Programma voorjaar 2019
Het programma voor het tweede deel van het seizoen is nog niet bekend.

Back to Top