Twee predikanten

ds. Freek Brandenburg
Gendringseweg 52A, 7122 LV Aalten
Kantoor in De Voorde, het kerkelijk centrum achter de Dorpskerk.
Telefonische bereikbaarheid: woensdag van 9.00 uur tot 12.00 uur op nummer 06-46667857
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ds. Jan Kool nam op 17 juni 2018 afscheid van de Protestantse Gemeente Vorden i.v.m. zijn emeritaat. Dus tot de bevestiging en intrede van de nieuwe predikant heeft PG Vorden één predikant. Ds. Marcel Zijstra is de interimpredikant, die de gemeente bijstand verleent in de vacaturetijd. I.v.m. het de intrede van de nieuwe predikant, neemt ds. Marcel Zijlstra afscheid in de dienst op zondag 10 februari 2019. 

Inmiddels heeft de beroepingscommissie een voordracht voor een nieuwe predikant gedaan, die de kerkenraad unaniem heeft overgenomen. Op de gemeenteavond van 17 december 2018 heeft een schriftelijke stemming plaatsgevonden onder de aanwezige leden van de PG Vorden. Ook daaruit bleek dat de kerkenraad het beroep kon uitbrengen op ds. Ruben den Hartog. Hij heeft het beroep aangenomen en bezocht de kerkdienst in de Dorpskerk op 6 januari jl.

Op 24 februari 2019 zal de bevestiging- en intrededienst worden gehouden om 15.00 uur in de Dorpskerk.
Gegevens i.v.m. bereikbaarheid van ds. Ruben den Hertog zullen z.s.m. na zijn intrede worden gepublceerd in het kerkblad en op deze bladzijde van de website.  

Back to Top