De groep 'Bijbels Koken' nodigt u uit

De groep “Bijbels koken” nodigt u uit…….

Al enkele jaren is een groep uit de kerken in Vorden bezig met het zogenaamd “Bijbels koken”. De groep nodigde gemeenteleden uit voor een maaltijd op de avond van 31 maart. De belangstelling was echter zo gering dat de groep heeft besloten de maaltijd niet door te laten gaan. 

Cursus Theologische Vorming

Cursus Theologische Vorming Twente start met nieuwe groep

Het voorjaar moet nog beginnen, maar nu alvast roepen wij in heel Twente in het rond: met ingang van het nieuwe seizoen is het weer mogelijk om aan de driejarige cursus Theologische Vorming voor Geïnteresseerden mee te gaan doen. Deze cursus loopt nu al jaren bijzonder succesvol met volle groepen. De evaluaties van afzwaaiende cursisten zijn telkens buitengewoon positief. De groepsgesprekken, het samen op zoek zijn, de enthousiaste docenten, het brede aanbod van allerlei aspecten van geloof en theologie maken dat mensen deze cursus als zeer verdiepend voor hun kijk op het leven ervaren.

Lees meer...

Artikelen in verband met de hereniging

Jan en Freek

In de afgelopen weken zijn er een paar artikelen geplaatst in de plaatstelijk en regionale pers. Deze artikelen vindt u hier onder. Er is ook een verslag geschreven over de laatste dienst in de Kapel van de Wildenborch. Dit verslag vindt u onder 'Diensten' bij 'Kapel Wildenborch'. Klik daarvoor hier.

Lees meer...

Back to Top