Bijlagen bij de zondagsbrief van 17 september 2017

Bij de zondagsbrief van zondag 17 september horen drie stukken. De kerkeraden bevelen aan deze te lezen vóór de gemeenteavond van 25 september a.s. Klik op één van de volgende titels van de stukken en u kunt ze lezen.

1. Basisverklaring
2. Identiteit van de Protestantse Gemeente te Vorden
3. Pastoraat

Werkgroep Partnergemeenten Oost-Europa in Sighet

Dinsdag 25 juli jl. vertrekt een groep van 12 personen, bestaande uit leden van de WPO groep en enkele gemeenteleden, vanaf vliegveld Eindhoven naar de luchthaven van Cluj in Roemenië. Na een overnachting in een hotel in Cluj gaat de reis verder met de trein naar Sighet. Een treinreis van 7 uur met 45 tussenstations door een schitterend landschap. We worden ‘s avonds warm verwelkomd door ds. Istvan Lovacs, de Vordenaren die per auto reisden en enkele gastgezinnen die een paar leden van de groep komen ophalen.

Lees meer...

Bestelbon collectebonnen

Op de website was nog geen bestelbon voor de collectebonnen van de Hervormde Gemeente Vorden te vinden. Er is nu weer een bestelbon beschikbaar. De bon is te vinden via een link op de pagina van de kerkrentmeesters. Het is een PDF-file die uitgeprint kan worden en opgestuurd naar het kerkelijk bureau. Na betaling van het totaalbedrag worden de bonnen thuis bezorgd.

Back to Top